KFUM af GREATER MONMOUTH COUNTY

efter en stor sejr sidste sommer, der fangede førstepladsen samlet på 2018 KFUM Long Course National Championship, EF KFUM ‘ s Akvarockets svømmehold konkurrerede nationalt på 2019 KFUM Short Course National Championship i Greensboro, NC, 1.-5. April og placerede 3. samlet med 52 svømmere, der konkurrerede.

i Marts konkurrerede Akvarocketterne på 2019 NJ YMCA State Championship på Franklin & Marshall College i Lancaster, PA, placere andet samlet for piger og tredje samlet for drenge hold. Deltag i Fællesskabet KFUM medlemmer og svømme samfund som vi heppe på vores Akvarockets på den korte kursus svømme mødes hele ugen lang, og følg svømme holdet på Instagram på @Redbankysvøm!

gå til Flickr album >

dag 5 | April 5

2019 KFUM Short Course Nationals kom til en tæt fredag aften på Greensboro akvatiske Center med Red Bank placering 3. samlet! Mændenes hold tog andenpladsen og kvinderne tredje.

ved finalen fredag aften svømmede kvindernes 400 medley stafet til et nationalt mesterskab – bryde RBY-holdets rekord og sætte en ny Svømmerekord i ny Jersey State med en tid på 3:43.83. Tillykke til Grace Kayal, Victoria Ireland, Arabella Lee og Megan dommer. På mænds side placerede Paul Retterer, Johnny Nutt, Richie Trentalange og Ryan Forback 5.Samlet med en tid på 3:22.61. Tidligere på dagen i 1650 mænds Freestyle theo Rennard placeret 4. og Sammy Rennard tog 7. I kvindernes 100 Freestyle Megan dommer placeret 17. Op næste var 100 breaststroke. På kvindernes side placerede Victoria Ireland 3. samlet, Emma Shaughnessy tog 14. og Julia Nappi var 17. På mænds side gik Red Bank 2-3, hvor Johnny Nutt svømmede til 2.pladsen og Richie Trentalange tog 3. pladsen. Dylan Citta blev 23.

holdet vendte tilbage til Red Bank lørdag aften mødt med røde balloner og et velkomsthjemskilt. Næste op, juble os på Long Course National Championship i Maryland juli 30-August 3, 2019!

dag 4 | 4.April

ved afslutningen af Dag 4 sidder Red Bank svømmere på 3. plads samlet såvel som 3. plads for både mænds og kvinders hold. Som ugen går, bliver hver begivenhed lidt hårdere, og Red Bank svømmere viste deres sejhed torsdag aften i finalen. I mænds 500 freestyle kom Theo Rennard bagfra og vandt “B” – finalen med et personligt bedste på 4:29.61, Paul Retterer placerede 13.og Sammy Rennard tog 8. i “A” – finalen. I mænds 200 individuelle Medley, Richie Trentalange placeret 8. og Johnny Nutt tog 14. Megan dommer var 21. i kvindernes 50 gratis og så var det relæ tid. På kvindernes side svømmede Red Bank kvinder til en holdrekord, der satte 4. plads bag Megan dommer, Natalie Heim, Katie Vright og Caroline McGann, der slog RBY-holdets rekord med over 5 sekunder med en tid på 7:24.17. Sammy Rennard, Theo Rennard, Ryan Forback og Paul Retterer kørte til en 5.plads for mændene i en tid på 6:45.20.

dag 3 | April 3

dag 3 af KFUM Short Course Nationals kom til en tæt med Red Bank akvareller i 2.plads samlet og ser frem til nogle store svømmer på torsdag. Resultaterne fra onsdag aften finaler er som følger: Grace Kayal tog 7.plads i kvindernes 100 yard backstroke og Arabella Lee placeret 13. I mænds 400 individuelle Medley Sammy Rennard tog 6. plads. Caroline McGann kørte til en 14. plads i kvindernes 200 Freestyle og Paul Retterer placeret 19.samlet for mændene. Kvindernes 200 Freestyle stafet tog 6. med Megan dommer, Kirsten Ardis, Natalie Heim og Ginger Hansen. Red Bank mænds relæ placeret 14. samlet, svømning for mændene var Johnny Nutt, Leo Carnevale, Ryan Burke og Richie Trentalange. Dag 4 begivenheder omfatter 500 yard freestyle, 200 individuelle Medley, 50 Freestyle og 800 Freestyle relay.

Dag 2 | April 2

Red Bank KFUM svømmeteam tog op, hvor de slap sidste sommer og sidder i øjeblikket på førstepladsen samlet efter to dages konkurrence. Tirsdag aftenens finaler var omtrent lige så spændende, som de kunne få, da Red Bank-svømmere lavede noget støj og samlede pointene! Både mænds og kvinders 200 medley relæer fanget 4.plads. Kvindernes hold bestod af Grace Kayal, Emma Shaughnessy, Arabella Lee og Megan dommer. Paul Retterer, Sean Cook, Richie Trentalange og Leo Carnevale svømmede for mændene. I kvindernes 200 backstroke tog Grace Kayal 3. og Katie Vright 9. Det var Paul Retterer, der svømmede til en 2. plads på mænds side. Fjorten år gamle Arabella Lee tog sjette og Megan dommer sluttede 15. i kvindernes 100 flue. Julia Nappi placerede 10. og Victoria Ireland 18. i kvindernes 200 brystslag. I mænds 200 brystslag Johnny Nutt fanget 2. plads samlet og Richie Trentalange vandt B-finalen, der placerede 9.samlet. Ben Dupree placerede 20. i mænds 200 brystslag. 400 gratis relæ for kvinder af Caroline McGann, Natalie Heim, Megan dommer og Jessica Bovski placeret 5.og Ryan Forback, Paul Retterer, Sammy Rennard og Richie Trentalange svømmede til en 10. plads.

dag 1 | April 1

2019 KFUM Short Course Nationals kom i gang i går aftes på Greensboro akvatiske Center i Greensboro, North Carolina og Red Bank svømmere kom stærkt ud. Senior Sammy Rennard (18) af Red Bank, NJ placerede 4.samlet i mænds 1000 yard freestyle og yngre bror Theo (15) tog 10. plads. Både mænds og kvinders 200 yard medley relæer sidder på 6.plads i aftenens Finale. Dag 2 begivenheder omfatter 200 yard backstroke, 100 yard butterfly, 200 yard breaststroke og 400 freestyle relay for både mænd og kvinder.