Racetrack Picks

er placeret i Stickney/Cicero, Ill., som er tæt på Chicago. Racerbanen ejes af Carey-familien, hvilket gør den til den ældste kontinuerligt familiedrevne racerbane i Nordamerika.

banen er i øjeblikket vært for både fuldblods og trav og etaper to møder om året. Sidstnævnte dominerer i sommermånederne, hvor førstnævnte tager centrum i begyndelsen af oktober.

Racing har tendens til at finde sted fredag og lørdag aften, selvom det lejlighedsvise torsdag aftenkort også kan planlægges.

Hagtorne kan prale af to spor med en hovedret bestående af konventionelt snavs, der strækker sig over en kilometer. Der er også en græsbane, som er lidt kortere ved syv længder.

Racing er iscenesat på begge spor, selvom over 60 procent af konkurrencer vil blive spillet ud på snavs.

der er en række værdifulde løb, der finder sted på banen, herunder $500.000. Denne konkurrence har tendens til at tiltrække en række stakes løbere og er altid en enormt fornøjelig konkurrence. Det er en af tre klasse III-konkurrencer, der finder sted på Chicago-mødestedet.

i modsætning til mange andre racerbaner i Nordamerika har Thor ikke været helt afhængig af indtægterne fra andre kilder. Der er dog indsendt planer om at bygge et kasino, og arbejdet begynder i starten af 2020, hvilket vil resultere i, at racing stoppes i en periode på fire måneder.

Racing fortsætter, når det nye anlæg er afsluttet, og ejerne har foreslået, at dette vil hjælpe indtægterne på banen og have en knock-on effekt på både pung penge og feltstørrelser.

i 1890 blev 119 hektar jord købt af forretningsmand Edvard Corrigan, der var baseret lokalt. Han havde en interesse i hestevæddeløb, efter at have ejet flere fuldblods, herunder Riley, der havde succes i Kentucky Derby.

der er kun fire spor, der har mere historie end Saratoga, Churchill nedture, Pimlico og Fair Grounds.

når byggeriet var afsluttet, var banen vært for et fem-løbskort, som omfattede det prestigefyldte Chicago Derby.

desværre, lidt over et årti senere, brød en brand ud på banen, og tribunen blev brændt til jorden. Racing blev flyttet andre steder for tiden. Det tog ikke lang tid for kurset at genåbne, med et 12-dages møde, der blev afholdt kun måneder senere.

Racing blev forbudt i Chicago i 1905, og mens banen lå i dvale, blev den solgt til Thomas Carey. Racerbanen har været i familien lige siden. Indmarken blev brugt til at flyve svævefly i kort tid, mens live racing ikke kunne finde sted på banen.

på trods af adskillige forsøg på at genåbne banen var det først i 1916, at racing genoptog kl. Det amerikanske Derby var en del af dette” eksperimentelle ” 13-dages møde, og racing ville fortsætte i denne form i de næste seks år.

ejerne fik tilladelse til at forlænge mødet til 25 dage i 1923 med et 52-dages møde efter senere samme år. Selvom banen stadig var ejet af Carey-familien, overtog Chicago BusinessMen ‘ s Racing Association den daglige drift på banen.

Pari-mutuel betting og et nyt klubhus blev også introduceret omkring dette tidspunkt.

det Hagtorne Gold Cup blev først introduceret i 1928, hvor Sun Beau blev erklæret vinderen af denne indledende konkurrence. Andre heste, der har opnået denne bedrift, inkluderer Black Tie Affair, Buck ‘ s Boy, fantastisk igen og Round Table.

mere racing blev introduceret gennem 1930 ‘erne og 1940’ erne, hvor banen overtog størstedelen af Lincoln Field ‘ s møder. Det var omkring dette tidspunkt, at specifikke løb for Illinois-opdrættede heste også blev introduceret.

turf course blev introduceret i 1948, hvor den seks-lange bane blev fuldstændig renoveret forud for sin storslåede afsløring.Dette var bare 12 måneder efter Robert F. Carey overtog som administrerende direktør på sporet.

trav blev først afholdt på banen i begyndelsen af 1970 ‘ erne med datoer, der løb gennem foråret og sommermånederne.Lejlighedsvis kvart hest begivenheder blev også afholdt på dette tidspunkt.

en anden brand brød ud i 1978, hvor tribunen igen LED en hel del skader. Racing blev flyttet tilsportsman ‘ s Park, mens reparationer fandt sted. Da Arlington Park LED en lignende skæbne i 1985, påtog han sig en række ekstra datoer for at dække underskuddet.

en renovering på flere millioner dollars fandt sted i 1998 med et nyt belysningssystem introduceret, som gjorde det muligt for natløb at finde sted. Dræningsforbedringer fandt også sted i 2010, hvor turf-banen tidligere havde lidt af oversvømmelser.

Hagtorne lavede overskrifterne i 2009 medmusket mand, der vandt Illinois Derby, inden han fortsatte med at slutte på andenpladsen i de to første ben på den tredobbelte krone.

konfiguration og Bias

selvom det er opført som konventionelt snavs, er overfladen ved hagtorn temmelig dyb, og det kan være ret beskatte for frontløbere. Brede løbere, der kommer fra tempoet, har tendens til at finde dette spor efter deres smag. Sen hastighed kan være nøglen på dette Chicago-sted.

lejlighedsvis i løbet af offseasonen lægger de banen igen, så det er altid bedst at tage et kig på de efterfølgende par uger, hvis dette sker i fremtiden.

heste, der sidder lige uden for tempoet over seks længder, har også en tendens til at have en anstændig rekord på banen.

vindende postposition

ifølge 2018-statistikken var stall three den mest rentable startposition i sprintløb, der blev afholdt på hovedsporet. Vinderne kom fra denne port 18,5 procent af tiden, med 15,2 procent trukket på indersiden. Stall seks var også ret produktiv, med 14,7 procent af vinderne fra dette indlæg. Boder syv og otte tilbød en mindre prøve; de var dog langt fra produktive med kun 9,8 og 6.2% af vinderne.

tre af de 20 løbere, der blev trukket i stall 11, passerede først stillingen, hvilket svarede til en strejke på 15 procent. Ingen af de seks løbere, der blev trukket i stall 12, kom ind i vinderens kabinet.

det var en lidt anden historie over den længere tur, hvor stall eight producerede imponerende tal. De udvendige køjer var generelt ret produktive, skønt kun en af de 40 heste, der blev trukket i gate nine, sejrede.

boder en, fem og syv gav alle et godt afkast med over 15 procent hver, mens en af de ni løbere, der blev trukket i stall11, fortsatte med at registrere en sejr.

der var en meget mindre prøve af løb afholdt på turf course, selvom det så 24 procent af alle vindere kommer fra stall five. Stall eight var den næsthøjeste på 11,5 procent.

der var en ret jævn spredning over resten af positionerne, hvor hver af boder en, tre og fire producerede 10 procent af vinderne.

racing sæson

fuldblods racing finder sted mellem oktober og December. Åbningsdagen finder normalt sted i den anden uge i Oktober. Med trav hele sommeren arrangerer banen også et forårsmøde, der afsluttes i April.

Racing foregår typisk torsdag,fredag og lørdag aften, men mod slutningen af mødet, live action ISR fremmedgjort til bare fredage og lørdage.

Bill Hartack Memorial Handicap finder sted på banen Hvert år. Dette er en ikke-klassificeret konkurrence, der tidligere var kendt som National Jockey Club Handicap. Der er tre klasse III begivenheder på kortet.