YMCA I GREATER MONMOUTH COUNTY

etter en stor seier i fjor sommer som tok førsteplass samlet på 2018 YMCA Long Course National Championship, Konkurrerte Samfunnet YMCAS Aquarockets swim team nasjonalt på 2019 YMCA Short Course National Championship I Greensboro, NC, 1. -5. April, og plasserte 3.samlet med 52 svømmere som konkurrerte.

I Mars konkurrerte Aquarockets i 2019 Nj YMCA State Championship På Franklin & Marshall College I Lancaster, PA, og plasserte andre samlet for jenter og tredje samlet for gutter. Bli Med I SAMFUNNET YMCA medlemmer og svømme samfunnet som vi heie på Våre Aquarockets på kort kurs swim møtes hele uken, og følg swim team På Instagram på @ RedBankYSwim!

Gå til Flickr album >

Dag 5 | April 5

2019 Ymca Short Course Nationals kom til en avslutning fredag kveld på Greensboro Aquatic Center Med Red Bank plassere 3. totalt! Mennenes lag tok andreplass og kvinnene tredje.

i finalen fredag kveld svømte kvinnenes 400 Medley stafett til Et Nasjonalt Mesterskap-bryte RBY lagrekord og sette En Ny New Jersey State Svømming rekord med tiden 3: 43.83. Gratulerer Til Grace Kayal, Victoria Ireland, Arabella Lee og Megan Judge. På herresiden Kom Paul Retterer, Johnny Nutt, Richie Trentalange og Ryan Foreback på 5.plass sammenlagt med tiden 3:22.61. Tidligere på dagen i 1650 Menns Freestyle theo Rennard plassert 4th og Sammy Rennard tok 7th. I kvinnenes 100 Freestyle megan Dommer plassert 17. Opp neste var 100 breaststroke. På kvinnesiden Victoria Ireland plassert 3. totalt, Emma Shaughnessy tok 14. Og Julia Nappi var 17. På herresiden gikk Red Bank 2-3, Med Johnny Nutt svømming til 2. plass og Richie Trentalange tar 3. plass. Dylan Citta ble nummer 23.

laget returnerte til Red Bank lørdag kveld møtt med røde ballonger og et velkomsthjem skilt. Neste opp, muntre oss på Long Course National Championship i Maryland juli 30-August 3, 2019!

Dag 4 / 4 April

Ved Avslutningen Av Dag 4, Red Bank svømmere sitte på 3. plass sammenlagt samt 3. plass for både menn og kvinner lag. Som uken går på hver hendelse blir litt tøffere Og Red Bank svømmere viste sin seighet torsdag kveld på finalen. I herrenes 500 freestyle kom Theo Rennard bakfra og vant » B «- Finalen med en personlig rekord på 4:29.61, Paul Retterer plassert 13th og Sammy Rennard tok 8th i» A » – Finalen. I menns 200 Individuelle Medley, Richie Trentalange plassert 8th og Johnny Nutt tok 14th. Megan Judge var 21. i kvinnenes 50 gratis og da var det stafett tid. På kvinnesiden Red Bank kvinner svømte til en lagrekordinnstilling 4. plass bak Megan Judge, Natalie Heim, Katie Wright og Caroline McGann bryte rby lagrekord med over 5 sekunder med en tid på 7:24.17. Sammy Rennard, Theo Rennard, Ryan Foreback og Paul Retterer kjørte til en 5. plass for mennene i en tid på 6:45.20.

Dag 3 / April 3

Dag 3 AV YMCA Short Course Nationals kom til en avslutning Med Red Bank Aquarockets i 2. plass samlet og ser frem til noen store svømmer på torsdag. Resultater fra onsdag kvelds finale er Som følger: Grace Kayal tok 7. plass i kvinnenes 100 yard backstroke og Arabella Lee plassert 13. I mennets 400 Individuelle Medley Tok Sammy Rennard 6. plass. Caroline McGann kjørte til en 14. plass i kvinnenes 200 Freestyle og Paul Retterer plassert 19.samlet for menn. Kvinnenes 200 Freestyle stafett tok 6. plass med Megan Judge, Kirsten Ardis, Natalie Heim og Ginger Hansen. Red Bank menn stafett plassert 14. totalt, svømming for mennene Var Johnny Nutt, Leo Carnevale, Ryan Burke og Richie Trentalange. Dag 4 inkluderer 500 yard freestyle, 200 Individuelle Medley, 50 Freestyle og 800 Freestyle stafett.

Dag 2 / April 2

Red Bank YMCA swim team plukket opp der de slapp i fjor sommer og sitter for tiden på første plass sammenlagt etter to dager med konkurranse. Tirsdag kveld finaler var omtrent like spennende som de kunne få Som Red Bank svømmere gjort noen støy og plaget opp poeng! Både menns Og kvinners 200 Medley releer fanget 4. plass. Kvinnenes lag besto Av Grace Kayal, Emma Shaughnessy, Arabella Lee og Megan Judge. Paul Retterer, Sean Cook, Richie Trentalange og Leo Carnevale svømte for mennene. I kvinnenes 200 backstroke Grace Kayal tok 3. Og Katie Wright 9. Det Var Paul Retterer som svømte til en 2. plass på herresiden. Fjorten år Gamle Arabella Lee tok sjette og Megan Judge ferdig 15. i kvinnenes 100 fly. Julia Nappi plassert 10th Og Victoria Ireland 18th i kvinnenes 200 bryst. I mennenes 200 bryst Johnny Nutt tatt 2. plass sammenlagt Og Richie Trentalange vant b finalen plassere 9.sammenlagt. Ben Dupree kom på 20. – plass i menns 200 brystslag. Kvinnenes 400 gratis stafett Av Caroline McGann, Natalie Heim, megan Judge og Jessica Zebrowski plassert 5. og Ryan Foreback, Paul Retterer, Sammy Rennard Og Richie Trentalange svømte til en 10.plass.

Dag 1 / April 1

2019 Ymca Short Course Nationals kom i gang i går kveld På Greensboro Aquatic Center I Greensboro, North Carolina og Red Bank svømmere kom ut sterk. Senior Sammy Rennard (18) Fra Red Bank, nj plassert 4th sammenlagt i mennenes 1000 yard freestyle og yngre bror Theo (15) tok 10th. Både menns og kvinners 200 yard medley relays sitte på 6. plass går inn i kveldens finaler. Dag 2 hendelser inkluderer 200 yard backstroke, 100 yard butterfly, 200 yard breaststroke og 400 freestyle stafett for både menn og kvinner.