YMCA i GREATER MONMOUTH COUNTY

efter en stor seger förra sommaren som tog första plats totalt vid 2018 YMCA Long Course National Championship tävlade Community YMCA ’ s Aquarockets swim team nationellt vid 2019 YMCA Short Course National Championship i Greensboro, NC, 1-5 April och placerade 3: e totalt med 52 simmare som tävlade.

i Mars tävlade Aquarockets på 2019 NJ YMCA State Championship på Franklin & Marshall College i Lancaster, PA, placera andra totalt för Tjejer och tredje totalt för pojkelag. Gå med i communityn YMCA-medlemmar och simma community när vi hejar på våra Aquarockets på short course swim meet hela veckan och följ swim team på Instagram på @RedBankYSwim!

gå till Flickr album >

dag 5 / April 5

2019 YMCA Short Course Nationals kom till en nära fredagskväll på Greensboro Aquatic Center med Red Bank som placerade 3: e totalt! Herrlaget tog andra plats och kvinnorna tredje.

vid finalen fredag kväll simmade Kvinnornas 400 Medley relay till ett nationellt mästerskap – slog RBY-lagrekordet och satte ett nytt Badrekord i New Jersey med tiden 3:43.83. Grattis till Grace Kayal, Victoria Ireland, Arabella Lee och Megan Judge. På herrsidan Paul Retterer, Johnny Nutt, Richie Trentalange och Ryan Foreback placerade sig 5:e totalt med tiden 3: 22.61. Tidigare på dagen i 1650 Herr Freestyle theo Rennard placerade 4: e och Sammy Rennard tog 7: e. I kvinnornas 100 Freestyle placerade Megan Judge 17: e. Upp nästa var 100 bröstslag. På kvinnornas sida placerade Victoria Ireland 3: e totalt, Emma Shaughnessy tog 14: e och Julia Nappi var 17: e. På herrsidan gick Red Bank 2-3, med Johnny Nutt som simmade till 2: a plats och Richie Trentalange tog 3: e. Dylan Citta var 23: e.

laget återvände till Red Bank lördag kväll hälsade med röda ballonger och en välkommen hem tecken. Nästa upp, heja oss på Long Course National Championship i Maryland 30 juli-3 augusti 2019!

Dag 4 / April 4

i slutet av Dag 4 sitter Red Bank-simmare på 3: e plats totalt samt 3: e plats för både herr-och damlag. Som veckan går varje händelse blir lite tuffare och Red Bank simmare visade sin seghet torsdag kväll på finalen. I herrarnas 500 freestyle theo Rennard kom bakifrån och vann ”B” – finalen med ett personligt bästa på 4:29.61, Paul Retterer placerade sig på 13: e plats och Sammy Rennard tog 8: e plats i ”A” – finalen. I herrarnas 200 individuella Medley placerade Richie Trentalange 8: e och Johnny Nutt tog 14: e. Megan Judge var 21: a i damernas 50 gratis och då var det relätid. På kvinnornas sida simmade Red Bank-kvinnor till en lagrekordinställning 4:e plats bakom Megan Judge, Natalie Heim, Katie Wright och Caroline McGann som slog rby-lagrekordet med över 5 sekunder med tiden 7: 24.17. Sammy Rennard, Theo Rennard, Ryan Foreback och Paul Retterer tävlade till en 5:e plats för männen på tiden 6: 45.20.

dag 3 / April 3

dag 3 av KFUM kort kurs medborgare kom till ett slut med Red Bank Aquarockets i 2: a plats totalt och ser fram emot några stora simmar på torsdag. Resultaten från onsdagskvällens finaler är följande: Grace Kayal tog 7: e plats i kvinnornas 100 yard ryggsim och Arabella Lee placerade 13: e. I herrarnas 400 individuella Medley Sammy Rennard tog 6: e plats. Caroline McGann tävlade till en 14: e plats i damernas 200 Freestyle och Paul Retterer placerade sig 19: e totalt för männen. Kvinnornas 200 Freestyle-relä tog 6: e med Megan Judge, Kirsten Ardis, Natalie Heim och Ginger Hansen. Red Bank män relä placerad 14: e totalt, simning för män var Johnny Nutt, Leo Carnevale, Ryan Burke och Richie Trentalange. Dag 4 händelser inkluderar 500 yard freestyle, 200 individuell Medley, 50 Freestyle och 800 Freestyle relay.

dag 2 / April 2

Red Bank YMCA swim team plockade upp där de slutade förra sommaren och sitter för närvarande på första plats totalt efter två dagars tävling. Tisdagskvällens finaler var ungefär lika spännande som de kunde få som Red Bank-simmare gjorde lite ljud och rackade upp poängen! Både mäns och kvinnors 200 Medley reläer fångade 4: e plats. Damlaget bestod av Grace Kayal, Emma Shaughnessy, Arabella Lee och Megan Judge. Paul Retterer, Sean Cook, Richie Trentalange och Leo Carnevale simmade för männen. I damernas 200 ryggsim Grace Kayal tog 3: e och Katie Wright 9: e. Det var Paul Retterer som simmade till en 2: a plats på herrsidan. Fjorton år gamla Arabella Lee tog sjätte och Megan Judge slutade 15: e i kvinnornas 100-fluga. Julia Nappi placerade sig 10: e och Victoria Ireland 18: e i kvinnornas 200 bröstslag. I herrarnas 200 bröstslag Johnny Nutt fångade 2: a plats totalt och Richie Trentalange vann B-finalen och placerade 9: e totalt. Ben Dupree placerade sig 20: e i herrarnas 200 bröstslag. Kvinnornas 400 fria relä av Caroline McGann, Natalie Heim, Megan Judge och Jessica Zebrowski placerade 5: e och Ryan Foreback, Paul Retterer, Sammy Rennard och Richie Trentalange simmade till en 10: e plats.

Dag 1 | April 1

2019 YMCA Short Course Nationals Kom igång igår kväll på Greensboro Aquatic Center i Greensboro, North Carolina och Red Bank simmare kom ut starka. Senior Sammy Rennard (18) av Red Bank, NJ placerade 4: e totalt i herrarnas 1000 yard freestyle och yngre bror Theo (15) tog 10: e. Både herr-och kvinnors 200 yard medley reläer sitter på 6: e plats och går in i kvällens finaler. Dag 2 händelser inkluderar 200 yard ryggsim, 100 yard fjäril, 200 yard bröstsim och 400 freestyle relä för både män och kvinnor.