Whynot Motorsports Park-Meridian, MS

pituuspiiri, neiti. Dennis Erb Jr. ei muistanut, kuinka monta kertaa hän oli yrittänyt voittaa Coors Light Fall Classicin Whynot Motorsports Parkissa. Hän tiesi vain olleensa lähellä useammin kuin kerran. Kuinka lähellä Carpentersville oli, sairas., kuski tullut 10 edellistä starttia?

hän oli vuoden 2011 Kakkonen, sijoittui kolmanneksi vuonna 2017, oli viime vuonna neljäs ja kahdesti — ”15-” 16 — sijoittui viidenneksi. Kahdesti Erb voitti myös alustavan heat-kilpailunsa (2015 ja 2017) ja kahdesti hän oli johtanut muutaman kierroksen alussa 100-lapperissa, -15 ja -17 jälleen. Hän oli myös vuoden 2017 kokonaiskilpailun nopein.

lauantaina Erb jätti kaikki läheltä piti — tilanteet taakseen, kun hän johti 70 kierrosta — mukaan lukien finaalin 34-voittaen 26.vuosittaisen Coors Light Fall-klassikon ollen tapahtuman 12. eri voittaja 12 viime kilpailussa. Hän johti kolme kertaa, ottaen johtoon lopullisesti, kun Tyler Erb (no relation) New Waverly, Texas, hidasti rikki hissitanko juuri ennen täyttä kierroksen 67.

neljäntenä starttaava Cade Dillard of Robeline, La. Erb Jr. ansaitsi 2,049 sekunnilla 15 000 dollaria kauden kolmannesta kokonaisvoitostaan. Kuudenneksi startannut Meridianin Spencer Hughes paransi kolme sijaa maaliin kolmantena, kun taas Lakelandin Dane Dacus kymmenenä., tapahtuman nopea karsinta, sijoittui neljänneksi startattuaan viidenneksi. Yhdestoista-aloittava Jason Hiett Oxfordista, Ala., täydensi viisi parasta.

kahdesti Erb Jr.johti ensimmäiset 50 kierrosta vain päästääkseen johtonsa karkuun. Mutta molemmilla kerroilla hän oli oikeassa paikassa hyödyntämään tarvittaessa. Hän johti 21 ensimmäistä kierrosta ennen kuin väistyi Dillardin tieltä liikenteessä. Jälkeen takaisin johtoon Dillard on kierros-35 uudelleenkäynnistys, Erb Jr.johti seuraavat 15 kierrosta ennen väistyä Tyler Erb kuin ne päätökseen kierros 51. Mutta kun Erb Jr. väijyi Tyler Erbiä ruuhkassa kierroksella 66, Tyler Erb hidasti yllättäen nelosmutkassa ja veti radan ylös luovuttaen johtopaikan Takaisin ERB Jr: lle

”on vaikeaa, kun on edessä ja sitten pääsee ohi siellä”, Erb Jr.sanoi. ”Kisa on vielä pitkä. Olimme aikaisessa vaiheessa kisaa, joten en ollut kovin huolissani siitä. Tiesin, että pärjäisin, kunhan voisin juosta kaikkien kanssa. Auto oli hyvä ja kun piti mennä, jaksoin painaa vähän pidempään.”

Erb Jr. otti ensimmäisen johtopaikkansa ulkoradalta eturivin lähtöpaikaltaan vetäen ennen hattiesburgin Michael Arnoldia ohi. avauskierroksella. Dillard pääsi nopeasti myös Arnoldin ohi, eikä päästänyt Erb Jr: ää koskaan liian pitkälle edelle aikaisin. Hän oli siellä nappaamassa johtopaikan, kun lainsuojattomien Morton Buildingsin Myöhäismallisarjan vakioasiakkaat viilettivät ruuhkassa.

”olimme todella hyviä läpi alun siellä ja keskellä”, Dillard sanoi. ”Saimme juuri todella ilmaiseksi noin puolivälissä ja vain ei ollut mitään (ERB Jr.) sen jälkeen. Pitää vain tehdä läksyjä ja miettiä, miksi. Näin on käynyt useampaan otteeseen, eikä se näytä liittyvän renkaisiin. Pitää vain tehdä vähän töitä ja katsoa, jos emme parane näistä pitkistä kisoista.”

Tyler Erbin lähdettyä kierroksella 66 Dillard oli kolmas Hughesin ja Erb Jr: n takana. Hän pääsi livahtamaan Hughesin ohi, mutta ei pysynyt enää Erb Jr: n vauhdissa, joka karkasi johtopaikalle peräti loppusuoralla.

”minulla ei ollut kovin hyvää autoa (kisan loppupuolella), joten en uskonut pystyväni edes ajamaan toiseksi”, Dillard sanoi. ”Löysin kumin ennen Spenceriä. Se oli ainoa keino päästä hänen ohitseen. (Hughes) oli hyvä auto. Jos hän olisi löytänyt kumin ennen minua, hän olisi lopettanut. On turhauttavaa, kun on näin hyvä auto aikaisin eikä tule maaliin ollenkaan, mutta olemme ehdottomasti tyytyväisiä Kakkoseen. Dennis oli todella nopea tänään, joten onnittelut hänelle. Rakennetaan siitä ja jatketaan.”

Erb Jr. johti peräti kolmella sekunnilla viimeiset 34 kierrosta. Hänen ainoa säikähdyksensä tuli, kun hän neuvotteli lipsahtanutta liikennettä noin 15 kierrosta jäljellä, kun parvi autoja kokoontui kaarteessa kaksi, pakottaen johtajan väistöliikkeeseen.

” yritin vain pitää silmäni ulkona edessämme”, sanoi Erb Jr. ” tiesin, että tuossa on lauma, joten kun näin, tein nopean oikean käden käännöksen päästäkseni hieman mäkeä ylös ja väistyäkseni tieltä. Pitää vain varoa kaikkea sitä. Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu.”

sen jälkeen Erb Jr. asettui 11: nneksi juosseen Columbuksen Rick Rickmanin taakse, Miss., ja pysyi jonossa lopettaakseen kilpailun.

” tiesin, että minulla oli kelpo johtolanka. (Miehistöpäällikkö) Kanerva (Lyne) oli siellä (viittoilemassa) ja tiesin, että selviämme tuosta vain, joten ei ollut mitään syytä työntää asiaa, voittaja sanoi. ”Yritin vain ajaa sen ulos ja olla vahingoittamatta rengas tai mitään sellaista. Tiesin, että ravirata ottaa vähän kumia siellä pohjassa ja auto kiristyy, joten yritimme vain ylläpitää siellä.”

Feature Finish: 1) Dennis Erb Jr., 2) Cade Dillard, 3) Spencer Hughes, 4) Dane Dacus, 5) Jason Hiett, 6) Michael Arnold, 7) Tanner English, 8) Josh Richards, 9) Chase Junghans, 10) Sam Seawright, 11) Rick Rickman, 12) Joseph Joiner, 13) Dean Carpenter, 14) Billy Franklin, 14) Jamie Elam, 16) Tyler Erb, 17) Billy Moyer, 18) Jonathan Davenport, 19) Klint Byers, 20) Chad Thrash, 21) Mike Marlar, 22) David Breazeale, 23) Brian Rickman, 24) Justin Mcree