YMCA of GREATER MONMOUTH COUNTY

jälkeen suuri voitto viime kesänä syömällä ensimmäinen sija kaiken kaikkiaan 2018 YMCA pitkän radan National Championship, yhteisön YMCA n Aquarockets swim team kilpaili kansallisesti 2019 YMCA lyhyen radan National Championship Greensboro, NC, Huhtikuu 1-5, saattaminen 3rd yleistä 52 uimarit kilpailevat.

maaliskuussa Aquarockets kilpaili vuoden 2019 NJ NMCA State Championshipissä Franklinissa & Marshall Collegessa Lancasterissa, PA: ssa sijoittuen toiseksi tyttöjen ja kolmanneksi poikien joukkueessa. Liity yhteisön YMCA jäsenet ja uida yhteisön kannustamaan meidän Aquarockets on short course swim meet koko viikon, ja seuraa swim joukkue Instagram @ RedBankYSwim!

Go to Flickr album >

Day 5 / April 5

the 2019 NMKY Short Course Nationals was to a close Friday night at the Greensboro Aquatic Center with Red Bank Sight 3rd overall! Miesten joukkue sijoittui toiseksi ja naiset kolmanneksi.

perjantai – illan finaalissa naisten 400 viestissä uitiin maansa mestaruus-rikkoen RBY:n joukkueennätyksen ja tehden new Jerseyn osavaltion Uintiennätyksen ajalla 3: 43.83. Onnittelut Grace Kayalille, Victoria Irelandille, Arabella Leelle ja Megan Judgelle. Miesten puolella Paul Retterer, Johnny Nutt, Richie Trentalange ja Ryan Foreback sijoittuivat viidenneksi ajalla 3:22.61. Aiemmin päivällä Miesten vapaauinnissa 1650 Theo Rennard sijoittui neljänneksi ja Sammy Rennard seitsemänneksi. Naisten 100 vapaauinnissa Megan Judge sijoittui 17: nneksi. Seuraavana vuorossa oli 100 rintauinti. Naisten puolella Victoria Ireland sijoittui kokonaispisteissä kolmanneksi, Emma Shaughnessy oli 14: s ja Julia Nappi 17: s. Miesten puolella Red Bank meni 2-3, Johnny Nutt UI toiseksi ja Richie Trentalange kolmanneksi. Dylan Citta oli 23: s.

joukkue palasi lauantai-iltana Red Bankille tervehtimään punaisilla ilmapalloilla ja tervetulotoivotuskyltillä. Seuraavaksi, piristää meitä pitkän radan National Championship Maryland heinäkuu 30-elokuu 3, 2019!

4. Päivä / 4. huhtikuuta

4.päivän päätteeksi Red Bankin uimarit sijoittuvat kokonaispisteissä 3. sijalle sekä miesten että naisten joukkueissa. Viikon edetessä jokainen osakilpailu hieman kovenee ja Punapankin uimarit näyttivät kovuutensa torstai-iltana finaaleissa. Miesten 500 vapaauinnissa Theo Rennard tuli takaa ja voitti B-finaalin henkilökohtaisella parhaallaan 4: 29.61, Paul Retterer sijoittui 13: nneksi ja Sammy Rennard sijoittui A-finaalissa kahdeksanneksi. Miesten 200 yksilökilpailussa Richie Trentalange sijoittui kahdeksanneksi ja Johnny Nutt 14: nneksi. Megan Judge oli naisten 50 vapaaohjelmassa 21: s ja sen jälkeen vuorossa oli viestiaika. Naisten puolella Red Bank naiset uivat joukkueen ennätys asettamalla 4. sija takana Megan Judge, Natalie Heim, Katie Wright ja Caroline McGann rikkoa RBY joukkueen ennätys yli 5 sekuntia ajalla 7: 24.17. Sammy Rennard, Theo Rennard, Ryan Foreback ja Paul Retterer kiiruhtivat miesten viidenneksi ajalla 6.45.20.

3.Päivä | 3. huhtikuuta

NMKY: n lyhyen radan loppukilpailujen 3. päivä päättyi Red Bank Aquarocketsin ollessa kokonaistilanteessa 2. sijalla ja odottaen suuria uinteja torstaina. Keskiviikkoillan finaalin tulokset ovat seuraavat: Grace Kayal sijoittui naisten 100 jaardin selkäuinnissa seitsemänneksi ja Arabella Lee 13: nneksi. Miesten 400 yksilökilpailussa Sammy Rennard sijoittui kuudenneksi. Caroline McGann sijoittui naisten 200 vapaauinnissa 14: nneksi ja Paul Retterer miesten 19: nneksi. Naisten 200 vapaauintiviestissä kuudenneksi sijoittui Megan Judge, Kirsten Ardis, Natalie Heim ja Ginger Hansen. Red Bankin miesten viestissä sijoitus oli 14: s, miesten joukkueessa uivat Johnny Nutt, Leo Carnevale, Ryan Burke ja Richie Trentalange. Päivä 4 tapahtumia ovat 500 jaardin vapaauinti, 200 yksittäisten Medley, 50 vapaauinti ja 800 vapaauintiviestin.

päivä 2 | huhtikuu 2

Red Bankin NMKY: n uintijoukkue jatkoi siitä mihin viime kesänä jäi ja on tällä hetkellä kahden kilpailupäivän jälkeen kokonaistilanteessa ykkösenä. Tiistai-illan finaali oli kutakuinkin niin jännittävä kuin voi olla, kun Punapankin uimarit pitivät meteliä ja keräsivät pisteitä! Sekä miesten että naisten 200 viestissä hän nappasi neljännen sijan. Naisten joukkueeseen kuuluivat Grace Kayal, Emma Shaughnessy, Arabella Lee ja Megan Judge. Miesten joukkueessa uivat Paul Retterer, Sean Cook, Richie Trentalange ja Leo Carnevale. Naisten 200 selkäuinnissa Grace Kayal oli kolmas ja Katie Wright 9: s. Paul Retterer UI miesten puolella toiseksi. Neljätoistavuotias Arabella Lee sijoittui kuudenneksi ja Megan Judge 15: nneksi naisten 100-lentomäessä. Julia Nappi sijoittui naisten 200 rintauinnissa 10: nneksi ja Victoria Ireland 18: nneksi. Vuonna miesten 200 rintauinti Johnny Nutt kiinni 2. sija yleistä ja Richie Trentalange voitti B lopullinen sijoitus 9. yleistä. Ben Dupree sijoittui miesten 200 rintauinnissa 20: nneksi. Naisten 400 vapaan viestissä Caroline McGann, Natalie Heim, Megan Judge ja Jessica Zebrowski sijoittuivat viidenneksi ja Ryan Foreback, Paul Reterer, Sammy Rennard ja Richie Trentalange uivat kymmenenneksi.

päivä 1 / huhtikuu 1

vuoden 2019 NMKY: n lyhyen radan loppukilpailut käynnistyivät viime yönä Greensboro Aquatic Centerissä Greensborossa, Pohjois-Carolinassa ja Red Bankin uimarit tulivat vahvoina esiin. Red Bankin vanhempi Sammy Rennard (18) sijoittui miesten 1000 jaardin vapaauinnissa neljänneksi ja pikkuveli Theo (15) 10: nneksi. Sekä miesten että naisten 200 jaardin viestijoukkueet sijoittuvat 6. sijalle mennessään illan finaaliin. 2. päivän tapahtumia ovat 200 jaardin selkäuinti, 100 jaardin perhosuinti, 200 jaardin rintauinti ja 400 jaardin vapaauintiviesti sekä miehille että naisille.