ikimuistoiset Indiana Basketball-voitot Notre Dame-sarjassa

IU basketball kohtaa Notre Dame Fighting Irishin tänä lauantaina Noon ET Indianapolisissa Crossroads Classicin yhteydessä.

ottelu merkitsee 73.kautta aikain ohjelmien välistä kohtaamista, Indianan johtaessa sarjaa 50-22. Sarja sijoittuu vuoteen 1908.

alla on valittu ennakkosuosikki Indianan voitot aikajärjestyksessä. Onko toinenkin suosikki Hoosierin voitto irlantilaisesta, jonka pitäisi mielestäsi olla listalla? Let us know:

DECEMBER 15, 1970, INDIANA 106 NOTRE DAME 103

Down 53-43 klo puoli, Lou Watson Hurryin ’ Hoosiers rallied toisella puoliskolla upend nro 6 sijoittui Irlannin shootout at South Bend. Indiana oli voittaa ND supertähti Austin Carr, joka tuli peliin keskimäärin 30,2 pistettä per peli ja meni hämmästyttävä 54 tänä iltana. George McGinnis ja Joby Wright johdattivat IU: n voittoon 29 pisteellä mieheen.

DECEMBER 18, 1971, INDIANA 94 NOTRE DAME 29

on vaikea kuvitella, mutta Notre Dame meni yhden vuoden pisteistä 103, vain 29 seuraavana uuden Konventtisalin vihkiäisottelussa.

esikatselukuva
Indiana vs. Notre Dame Assembly Hallin vihkiäisottelussa. Photo credit-IU Archives

tässä seremoniassa IU nimesi Assembly Hallin uuden kerroksen entisen valmentajan Branch McCrackenin mukaan. Kaksinkertainen Suomen mestaruuden voittanut valmentaja oli menehtynyt vuotta aiemmin. Hänen vaimolleen ja pojalleen luovutettiin muistolaatta vihkiäisottelussa. Muistolaatta löytyy nyt hovin koillispuolelta.

Hoosierit hallitsivat Notre Damea ja ensimmäisen vuoden päävalmentajaansa Digger Phelpsiä. Itse asiassa, IU eteenpäin John Ritter outscored Irlantilainen itse, teki 31 pistettä päivänä.

DECEMBER 11, 1975, INDIANA 63 NOTRE DAME 60

Indiana joutuisi varhaiseen testiin tavoitellessaan täydellistä kautta 1975-76, kun sijalle 8 rankattu Fighting Irish tuli Assembly Halliin. IU rimpuili alussa ja laukoi ensimmäisellä puoliajalla vain 29-prosenttisesti kentältä, mutta ND ei laukonut paljon paremmin puolustustaistelussa. Hoosiers sai lopulta eron 51-37: ään toisen puoliajan puolivälissä, mutta pari minuuttia myöhemmin irlantilaiset nousivat takaisin kolmen joukkoon. Huuhkajat sinnitteli, vaikka 8 12 vapaaheitosta jäi väliin. Adrian Dantley johti Notre Damea 19. Scott May johti IU: ta 25.

14.joulukuuta 1977 INDIANA 67 NOTRE DAME 66

No. 2 sijoille 6-0 sijoittunut Notre Dame Fighting Irish saapui bloomingtoniin suosikkina. Notre Damea johtivat osittain tulevat NBA-tähdet Bill Laimbeer ja Kelly Tripucka. Peli oli tiukka koko ajan, kun irlantilaiset kamppailivat Hoosierin nuorten Mike Woodsonin, Steve Risleyn ja Ray Tolbertin kanssa. IU: n veteraani Wayne Radford iski kuitenkin ottelun voittaneen vapaaheiton, kun peliaikaa oli jäljellä 4 sekuntia. Woodson johti IU: ta 18.

photo credit-IU archives

in a merkillinen twist Of fate, Notre Damen joukkueen oli tarkoitus lentää samalla koneella, joka syöksyi maahan Evansvillen joukkueen mukana myöhemmin samana päivänä. Irlantilaiset sen sijaan päättivät matkustaa bussilla huonojen olosuhteiden vuoksi. Radford oli yhden lennolla menehtyneen matkustajan paras ystävä ja oli tietoinen turmasta pelatessaan tässä pelissä.

DECEMBER 2, 1996, INDIANA 76 NOTRE DAME 75

Andrae Patterson löi pelin voittaneen hyppääjän kaistalta ja antoi Indianalle 76-75 järkyttävän voiton kahdeksanneksi sijoitetusta Notre Damesta South Bendissä. Hoosiers voitti 11 pisteen toisen puoliajan vajaalla. Pat Garrity johti irlantilaista 36 pisteellä. Neil Reed johti IU: ta 21.

DECEMBER 1, 1998, INDIANA 76 NOTRE DAME 72 (OT)

Indiana missasi useita vapaaheittoja alas venytystä, mikä mahdollisti irlantilaisen pakotetun jatkoajan South Bendissä. IU laukoi ottelussa vain 15 maalia 27: stä. Jimmy Dillon iski kovan laukauksen summeria kohti pakottaakseen OT: n. Indiana jatkoi vapaaheittojen hukaamista jatkoajalla, mutta karkasi voiton myötä. Luke Recker johti IU: ta 27 ja AJ Guyton lisäsi 17. Troy Murphy johti Notre Damea 23 pisteellä ja 16 levypallolla.

30.marraskuuta 1999, INDIANA 81 NOTRE DAME 64 (OT)

Indiana ottaisi ottelun ensimmäiset 17 pistettä ja rakentaisi lopulta 22 pisteen johdon ensimmäisellä puoliajalla vain antaakseen kaiken pois ja nähdäkseen pelin menevän jatkoajalle Bloomingtonissa. Sitten, melkein kuin peli olisi uudelleen alusta, Indiana olisi Pisteet ensimmäinen 15 pistettä jatkoajalla ja cruise lisäajalla. AJ Guyton johti IU: ta 20 pisteellä ja Kirk Haston lisäsi 18 pistettä ja 12 levypalloa. Troy Murphy johti Notre Damea 22 pisteellä ja 16 levypallolla.

DECEMBER 5, 2000, INDIANA 86 NOTRE DAME 78

the Tom Coverdale game. Indiana matkasi South Bendiin ja kaatoi 10: nneksi rankatun Notre Damen Fighting Irishin 86-78. Tulokaskauttaan yhteensä 41 minuuttia pelannut Coverdale löi kotiyleisön ällikällä, kun hän johti Indianaa 30 pisteellä voittoon. Vartiainen iski kentältä 11/15, joista 4/6 kolmen pisteen viivalta. Hänen aiempi uransa ennätys oli 13.

photo credit AP

DECEMBER 4, 2001, INDIANA 76 NOTRE DAME 75

Indiana johti koko ottelua Assembly Hallissa ja nousi ensimmäisellä puoliajalla peräti 14: nneksi. Irlantilainen ei suostunut lähtemään karkuun ja nousi kahden pisteen sisään, kun ottelua oli jäljellä vajaat minuutti. Tom Coverdale iski Isot loppuhetkien vapaaheitot sinetiksi. Se oli Indianalle seitsemäs voitto putkeen ND: stä ja 12: s 13 viime ottelussa. Jared Jeffries johti IU: ta 28. Chris Thomas johti Notre Damea 24.

DECEMBER 19, 2015, INDIANA 80 NOTRE DAME 73

jotkut pitävät tätä pelinä, joka pelasti yhden kauden. Indiana horjui pahan Maui-reissun ja Dukelle kärsityn tappion jälkeen. Kausi näytti menetetyltä, ja Hoosier-fanit vaativat Tom Creanin pestiä. Asiat pahenivat tässä pelissä ennen kuin paranivat. Indiana oli jäljessä peräti 16 toisella puoliajalla ennen kuin he tulivat takaisin. Troy Williams teki useita isoja näytelmiä johdattaakseen IU: n voittoon. Hoosiers voittaisi suoraan Big Ten-tittelin.

DECEMBER 16, 2017, INDIANA 80 NOTRE DAME 77 (OT)

No. 18 Notre Dame johtaisi ensimmäisellä puoliajalla 28-14, ja sen jälkeen IU: n rallatessa yhden sisällä 31-30, Irlantilainen venyi toisella puoliajalla takaisin 44-31-johtoon. Kun ottelua oli jäljellä 4.24, Irlannin johto oli vielä kahdeksan, 61-53. Siinä vaiheessa peliä juniori Juwan Morgan oli koonnut mukavan iltapäivän 14 pisteellä. Morgan oli jokainen piste 8-0 ajaa, joka tasoitti pelin 65 kanssa 13 sekuntia jäljellä asetuksessa. Morgan jatkoi jatkoajalla, ja kun hän oli valmis hän oli ampunut 13-of-17 kentältä, kahmi 11 levypalloa, teki uran korkea 34 pistettä, ja teki pelin voittaa dunk.

jotain muuta

jos et ole saanut tarpeeksi IU vs. ND: tä, alla koko pelivideo vuoden 1991 Indiana vs. Notre Dame-ottelusta. IU hoiteli irlantilaiset helposti.

mielenkiintoinen asia tässä videossa, jonka huomaa heti, on se, että Hoosier-legenda Steve Alford teki värikommentoinnin. Peli oli myös tämän tekijän ensimmäinen IU koripallo peli opiskelijana.

voit seurata meitä Twitterissä: @daily_hoosier

Löydä meidät Facebookista: thedailyhoosier

The Daily Hoosier – ”Where Indiana fans Assembly when they’ re not at Assembly ”

Want to receive all of our content via one e-mail in your inbox every day? Se on ilmainen. Liity päivittäiseen postituslistaamme täällä.

seitsemän tapaa tukea täysin ilmainen IU kattavuus ilman lisäkustannuksia sinulle.